Ajankohtaista

Vastaa pian Kansallisarkiston aukioloaikoja koskevaan kyselyyn

Vielä maanantaina 28.11. voit vastata Kansallisarkiston aukioloaikoja koskevaan kyselyyn. Vastaa kyselyyn tästä

Vastaaminen on tärkeää, sillä arkistossa on käynnissä muutosneuvottelut, ja aukioloaikoja luultavasti supistetaan entisestään. On tärkeää, että mahdollisimman monet käyttäjät vastaavat kyselyyn. Kannattaa vastata sekä Helsingin että muiden käyttämiensä toimipaikkojen osalta.

Kyselyssä on valmiita vaihtoehtoja, joissa esitetään mahdolliseksi ratkaisuksi mm. arkiston toimipaikan olevan auki vain joinakin päivinä joka toisella viikolla. Viimeiseksi listalla on tilaa avovastaukselle, jossa vastaaja voi esittää oman ehdotuksensa.


Kuulutko Sukuuni- tapahtuma onnistuneeesti pidetty

Kuulutko Sukuuni- tapahtuma on pidetty onnistuneesti tältä vuodelta. Kiitokset kaikille kävijöille, osastoesittelijöille ja luennoitsijoille. Tapahtuman osastoihin voi vielä tutustua jonkin aikaa osoitteessa https://kuulutkosukuuni.com/osastot-2/


Uusia luentoja katsottavissa verkossa

Vantaan Seudun Sukututkijoiden jäsenetuna jäsenemme voivat osallistua Veli Pekka Toropaisen pitämään luentosarjaan vanhoista  käsialoista. Syyskauden luentoillat ovat tiistaisin 27.9., 18.10., 15.11. ja 13.12. kello 18-19:30. Ilmoittaudu viimeistään luentoa edeltävänä päivänä kello 12 mennessä tapahtumakalenterista löytyvän ilmoittautumisen kautta.

Syyskuun Sukukammarin jälkeen tuli tietoon, että voimme kuunnella verkon kautta Salon Seudun Sukututkijoiden etäluentoa tiistaina 20.09.2022 klo 17:00-18:50. Tiina Miettinen esitelmöi aiheesta Pesti ja palkollisvuosi – piiat ja rengit pätkätöissä. Ilmoittaudu viimeistään luentoa edeltävänä päivänä kello 12 mennessä. Etäluennolle voit ilmoittautua tästä

Valitettavasti osallistumismahdollisuutemme näihin luentoihin varmistui vasta syyskuun Sukukammarin jälkeen. Hallitus pahoittelee tilaisuuksien myöhäistä ilmoittamista jäsenille. Paikallisten sukututkimusyhdistysten yhteistyönä järjestettävät tilaisuudet varmistuvat usein hyvin myöhään. Seuraa siis verkkosivujemme tapahtumakalenteria.

Kuutko Sukuuni 8. -9.10.2022

Vantaan Seudun Sukututkijat järjestävät 8. -9.10.2022 Kuulutko Sukuuni tapahtuman verkossa. Tapahtuman verkkosivut ovat avattu osoitteessa http://www.kuulutkosukuuni.com. Tervetuloa tapahtumaan kävijäksi tai näytteilleasettajaksi.

Sukurin sisällysluettelot uusilla verkkosivuilla

Uusituilla verkkosivuillamme julkaistaan Sukurien sisällysluettelot. Aluksi tarjolla on vuodet 2019-2021. Myöhemmin sivuille syötetään kaikki vuodet 1995 lähtien.

Uudet kotisivut

Yhdistyksen hallituksen päätöksen mukaisesti olemme uudistaneet verkkosivuja. Toivomme, että niiden uusi raikkaampi ilme miellyttää jäseniämme.

Vantaan Seudun Sukututkijat ry
Yhteystiedot

info@vantaanseudunsukututkijat.com
PL 130
01301 Vantaa