Verkkosivumme on uudistettu

Internetin maailma on sellainen, että verkkopalveluita on syytä uusia muutaman vuoden välein. Vantaan Seudun Sukututkijoiden tavoitteena uudistuksessa oli nostaa eniten käytetyt asiat linkeiksi, joihin pääsee käsiksi kaikilta sivuilta. Tapahtumakalenteri on nyt paremmin esillä. Korona-ajan rajoitukset ja toiminnan laajentuminen verkkoon tehneet entistä tärkeämmäksi, että etusivun uutiset ja tapahtumakalenterin muutokset saadaan nopeasti jäsenten tietoon.

Sivuston ylläpitäminen on haluttu tehdä helpommaksi. Se ei näy suoraan käyttäjille, mutta yhdistyksen hallituksen jäsenet koulutetaan kaikki tekemään sivujen päivityksiä. Sillä tavalla saadaan suurempaa joustavuutta ja mahdollisuus päivittää sivujen ajankohtaista sisältöä myös lyhyellä varoitusajalla, kun päivittäminen ei ole vain yhden henkilön varassa.

Sivustolla on uudenlainen ilme, joka on samaa sarjaa kuin viime vuonna uudistetut Kuulutko Sukuuni -tapahtuman sivut.

Jotain uuttakin on kehitelty, kuten nämä blogikirjoitukset. Tavoitteena on tuottaa uusi tarina noin kerran kuukaudessa. Jäsenlehtemme Sukurin sisällysluettelot tuodaan nähtäville yhdistyksen julkisille sivuille. Aloitamme parilla uusimmalla vuodella. 

Meillä ei ole vielä erillisiä, salasanalla suojattuja jäsensivuja, mutta sellaisten tekemiseen varaudutaan. Kaikkea ei saatu kerralla valmiiksi.

Koonnut Maija Parviainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: